اینجا خاطراتـــــــه که ماندگار میشه
تاریخ : 12 / 8 / 1390
نویسنده :

«تقلب مفهومی است بس اساسی» به طوری که شاعر میگوید:

تقلب توانگر کند مرد را / تو ....کن دبیر خردمند را

تاریخچه ی تقلب از جایی شروع میشود که حسن کچل برای نخستین بار تن لشش را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهیانه ی کودکان فلک بخت مکتب بود. لیک حسن از روی گشادی، چشمان چپش را بر روی ورقه ی همزاد انداخت تا نکتی بس ارزشمند از ورقه ی فوق الذکر، دشت کند. این بود که اولین تقلب تاریخ بشری زاده شد. البته این تقلب با روش های فوق العاده ابتدایی (البته در مقابل ترفند های کنونی) صورت گرفت. بدین ترتیب که حسن با کلی زور زدن تن را تکان داد و خود را به بالای ورقه ی همزاد رسانید و خیلی راحت مطالب را دو در فرمود.

زان پس تقلب دوران طلایی خود را آغاز کرد. بدین ترتیب که گسترش یافت و مصادیقی متفاوت پیدا کرد. از جمله تقلب های رایج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زنی، تقلب در بازی (که از آن به جر زنی تعبیر میشود) را می شود نام برد.

حال روش هایی از تقلب در امتحانات را به نظرتان می رسانیم:

روش های نوشتاری:

1- نوشتن روی کف پا، پس کله، پشت گوش و...

2- نوشتن روی میز، پشت نیمکت، زیر نیمکت، پشت مانتوی دختر جلویی و...

3- نوشتن روی دستمال دماغی، پاکت نامه و...

4- نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازی آن در سوراخ های مختلفی از جمله دماغ، دهن، فک پایین، دریچه ی آئورت و ...

روش های با کلاسی:

1- استفاده از ماشین حسابهای مهندسی

2- استفاده از آیینه، موچین .فیلم، عکس

روش های جوادی:

1- خر نمودن یک فقره بچه خرخون

2- خم کردن سر به روی ورقه ی طرف به صورت تابلو.

3- روش شیمیایی:بدین معنی که مراقب را با انواع و اقسام مواد شیمیایی از هستی ساقط کنید و بعد با خیال راحت دست به کار شوید.

توجه:
اگر در این امر تبهر کافی ندارید اصلا سمت این کار نروید که عواقبی جز ضایع شدن، اخراج شدن و تابلو شدن ندارد


|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,
تاریخ : 21 / 7 / 1390
نویسنده : (مرضیه خانوم

 

 
 
ارزانترین لپ‌تاپ جهان تولید شد
بنگلادش موفق به تولید لپ تاپی شد که مقامات این کشور آن را یکی از ارزانترین در جهان می دانند.
"شیخ هاسینا" نخست وزیر بنگلادش روز گذشته در پایتخت این کشور لپ تاپ "دوئل" را رونمایی کرد. این اولین لپ تاپی است که در کشور بنگلادش تولید می شود.
چهار مدل از این لپ تاپ توسط شرکت TSS در بنگلادش تولید خواهد شد که اصلی ترین مدل آن قیمتی برابر 130 دلار خواهد داشت. همچنین سیستم عامل این لپ تاپ اندروید است.
به گفته مدیر عامل شرکت TSS تولید این لپ تاپ قدمی بزرگ در راستای ایجاد بنگلادشی دیجیتال به شمار می رود، زمانی که روستاها بتوانند با پرداخت هزینه ای کم به لپ تاپ دسترسی پیدا کنند، در این صورت می توانند به اینترنت وصل شده و از فواید بیشمار آن استفاده کنند.
این لپ تاپ در ابتدا در میان سازمانهای مختلف دولتی توزیع خواهد شد اما در نهایت با تولید انبوه در اختیار ده ها میلیون دانش آموز و دانشجوی بنگلادشی قرار خواهد گرفت. به گفته مقامات در حال حاضر تنها 10 درصد از قطعات این لپ تاپ تولید داخلی بوده و بقیه آن وارداتی است اما طی 6 ماه آینده 60 درصد از قطعات آن در داخل کشور تولید خواهند شد.
بر اساس گزارش بی بی سی، دولت بنگلادش برنامه ای بلند پروازانه را برای سال 2021 ارائه کرده است که بر اساس آن کل بنگلادش باید تا سال 2021 به صورت دیجیتال با یکدیگر ارتباط داشته باشند. سال گذشته هندیها نیز مینی لپ تاپی عرضه کردند که قیمت آن 35 دلار اعلام شده بود. با این همه از آنجایی که محصول بنگلادشی ها یک لپ تاپ کامل است، شاید بتوان آن را به عنوان ارزانترین لپ تاپ جهان معرفی کرد.
 

 


|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,
تاریخ : 28 / 6 / 1390
نویسنده : سمانه
 

گریس موری هاپر

استفاده از لغات به ‌جای كدهای ریاضی و همچنین ابداع روش برنامه‌ریزی اتوماتیك، روزگاری از دید همه غیرممكن و حتی خنده‌دار به‌نظر می‌رسید.

به نقل از مجله زنان، گریس موری هاپر با ابداع اولین کامپایلر كامپیوتری، راه دشوار برنامه‌نویسی به شكل امروزی را هموار كرد. (كامپایلر برنامه ای است كه دستورالعمل های یك زبان برنامه‌نویسی را به زبان ماشین ترجمه می‌كند.)

او ریاضی دان- افسر نیروی هوایی آمریکا و پیشگام علم پردازش داده می‌باشد. هاپر در لابراتوار محاسبات هاواردایکن در دانشگاه هاوارد بر روی مارک۱ بعنوان برنامه نویس مشغول بود (سال ۱۹۴۴) این رایانه اولین رایانه الکترونیکی در آمریکاست. در سال ۱۹۵۲ هاپر به فکر ایجاد اولین کامپایلر برنامه نویسی افتاد

عملیات بسیار حساسی كه هرروزه در بانك‌ها، شركت‌ها و سازمان‌های دولتی انجام می‌شود و حتی ساخت بازی‌های كامپیوتری از ابتكارات اولیة او سرچشمه گرفته و پیشرفت كرده است. گریس می‌گوید: «هیچ‌كس قبلاً به این فكر نیفتاده بود، چون هیچ‌كس به اندازة من تنبل نبود. بسیاری از كارمندان ما دوست داشتند با كدها بازی كنند ولی من می‌خواستم هرچه زودتر كارها تمام شود و علت استفادة ما از كامپیوتر هم همین بود.»

در آن زمان كه كامپیوترها تازه ساخته شده بودند، گریس و همكارانش برای كار با آن، از كدهای ریاضی استفاده می‌كردند، یعنی دستورها با ارقام به دستگاه داده می‌شد و تركیب مخصوصی از صفرها و یك‌ها می‌توانست معنی خاصی داشته باشد. مثلاً برای توقف كار دستگاه، باید كد 1001100 را وارد می‌كردند. برای هر کاری كد جداگانه به دستگاه داده می‌شد. حتی اگر برنامه‌ها مراحل مختلف از یك عملكرد بودند. این روش نه‌تنها بسیار زمان‌گیر بود بلكه درصد خطا را نیز بالا می‌برد. یك رقم اشتباه می‌توانست تمام برنامه را از بین ببرد.

گریس موری هاپر

 به گفتة گریس، پرواضح بود كه تهیة یك برنامة اساسی و پایه برای كارهای اولیه كامپیوتر ضروری و منطقی به‌نظر می‌رسید..

اما هدف اصلی گریس این بود كه عموم مردم امكان استفاده از كامپیوتر را بیابند و با وجود موج‌های منفی كه از اطراف به او می‌رسید موفق شد به افكارش جامة عمل بپوشاند. در 1957، سیستم Flow-Matic گریس تنها کامپایلری بود كه دستورات را به زبان انگلیسی می‌فهمید و یكی از سه کامپایلر كامپیوتری بود. اما ضرورت نیاز به یك زبان كامپیوتری جامع كاملاً حس می‌شد و می‌بایست در كوتاه‌ترین زمان به وقوع بپیوندد. زبان واحدی كه بتواند در تمام كامپیوترها استفاده شود. کامپایلرهای ابداعی گریس هاپر در نهایت چراغ راه رسیدن به یك زبان جامع به نام کوبول شد، زبانی كه در همة كامپیوترها، از مراكز دولتی گرفته تا شركت‌های تجاری، استفاده می‌شد.


|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,
تاریخ : 27 / 6 / 1390
نویسنده : سمانه
 

تفاوت های وایمکس با ADSL چیست؟

 

نام وایمکس مخفف عبارت World Wide Interoperability for Microwave Access است که به عنوان راه حلی برای دسترسی به شبکه جهانی از طریق امواج مایکروویو به شمار می رود و امروزه به پرطرفداراترین فناوری ارتباطی شهری تبدیل شده است.

وایمکس

وایمکس نسل جدیدی از فناوری دسترسی به اینترنت پر سرعت است که برای نخستین بار در ایران راه اندازی شده و باعث گسترش و افزایش ضریب نفوذ دسترسی به اینترنت خواهد شد. با دکل های وایمکس، مناطق وسیعی از جمله شهر، شهرک های صنعتی و مناطق راهبردی پوشش اینترنت پرسرعت خواهند داشت و همچنین منازل مسکونی و تمامی افراد در هر نقطه ای از مکان های تحت پوشش شبکه وایمکس قادر خواهند بود.

 


|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,
تاریخ : 24 / 6 / 1390
نویسنده : سمانه

معرفی ۵ تا از برترین لپ تاپ های جهان در ماه آگوست ۲۰۱۱


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,
تاریخ : 21 / 6 / 1390
نویسنده : سمانه
بتدا برنامه زیر را دانلود کنید.

دانلود

پس از اینکه برنامه ی Kill New Folder.exe کار خودش رو انجام داد ، باید مابقی ویروس ها رو خودتون به صورت دستی پاک کنید .

برای پاک کردن مابقی ویروس ها به شیوه ی زیر عمل کنید :

۱ – به منوی Start بروید و روی گزینه ی Search کلیک کنید تا پنجره ی مربوطه نمایش داده شود .
۲ – در سمت چپ روی گزینه ی All files and folders کلیک کنید .
۳ – در قسمت All or part the file name عبارت New Folder.exe را تایپ کنید و روی گزینه ی Search کلیک نمایید .
حالا تمام فایل های پیدا شده رو پاک کنید .
حواستون باشه مجددا یکی از اونا رو اجرا نکنید

نکته: دقت کنید اگر New Folder.exeرا در جایی دیدید آن را اجرا نکنید و آن را پاک کنید. از حجم نیو فولدر ها می توانید تشخیص دهید که ویروس است یا نه. اگر حجم ۱۴۰کیلو بایت داشت ویروسه و باید اجراش نکنید و پاکش کنید.


 

|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
موضوعات مرتبط: آموزشی , ,

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آخرین مطالب